Työkalut jotka tarvitset verkossa menestymiseen

Cpanel/WHMCpanel on hosting ympäristöön suunnattu ohjelmisto joka tekee palvelimesta käytettävyydeltä tehokkaan sekä monipuolisemman. Neobitti Oy on Suomen ensimmäinen cpanel ohjelmistojen jakelija sekä ohjelmistovalmistajan partneri. Olemme työskennelleet cpanel ohjelmistovalmistajien kanssa vuodesta 2003 ohjelmiston tuottajana loppukäyttäjille. Palvelinlaitteistojen ylläpito ohjelmistoissa cpanel.inc on markkinajohtaja cpanel tuotteella. Kaikki ylläpidolliset palvelumme sisältää cPanel ohjelmiston (Wordpress Webhotelli/Kotisivukone), mutta mikäli haluat käyttää cPanel ohjelmistoja omalla palvelimellasi niin cPanel ohjelmiston lisenssi on tällöin välttämätön.

Virtuaali Palvelin Lisenssi

cPanel ohjelmistolisenssi virtuaalipalvelin asennukseen. Loppukäyttäjä username: demo | pass: demo Root käyttäjä username: demo | pass: demo
€12/kk TILAA

Oma Palvelin Lisenssi

cPanel ohjelmistolisenssi "dedikoidun" oman palvelimen asennukseen. Loppukäyttäjä username: demo | pass: demo Root käyttäjä username: demo | pass: demo
€32/kk TILAA

cPanel Ominaisuudet

SäHKöPOSTIT

cPanel tekee palvelimestasi toimivat postikäsittely palvelimen ilman useita eri asennustöitä.

TURVALLISUUS

cPanel on turvallinen, sen turvallisuus asetukset ovat joustavat ja asetettavissa mille tahansa käyttäjätasolle ylläpitäjän toiveiden mukaisesti.

Verkkotunnukset

Hallitset verkkotunnuksia sekä niiden DNS tietoja yksityiskohtaisesti.

LISäSOVELLUKST

cPanel on tunettu sovelluskehittäjille, se avaa mahdollisuudet käyttää tuhansia sovelluksia lisänä asennustasi tai kehtittää uusia.

TIEDOSTOT

cPanelilla muodostat automaattisesti tiedostoja käsittelevät hakemistot, pääkäyttäjä sekä loppukäyttäjätasolle.

TIETOKANNAT

cPanel muodostaa tietokantajärjestelmän joka on käytössä automaattisesti kaikilla asiakkaillasi.

METRIIKKA

cPanel tilastoi käyttäjiesi liikennöinnit sekä muut toimet selkeästi ymmärrettävään muotoon realiajassa.

TYYLIT

cPanelin käyttötyyli on aina muokattavissa, se sisältää valmiita tyylipohjia ja voit muodstaa omia tyyli brändejä sen avulla.

Mikä on paras tuote käyttöösi?

Suosittelemme lukemaan ohjekantaamme, koska vaihtoehtoja on useita. Mikäli sinulla herää kysyttävää niin autamme aina nopeasti.

Lue ohjeemme

Haluat olla yhteydessä myyntiimme?

Etsitkö jotain tiettyä tuotetta tai et ole täysin varma tuotteen sopivuudesta? Ota yhteyttä ja autamme sekä opastamme mielellämme.

Ota yhteyttä