Kotisivukone

Kotisivukoneellamme voit valmistaa verkkosivut helposti, jopa ilman kokemusta mistään verkon ohjelmointikielestä. Palvelu sisältää 2 Gt levytilaa sekä kaiken mitä tarvitset verkossa julkaisuun, rajattomasti postilaatikoita, tietokantoja ilman tiedonsiirtorajoitusta. Annamme mielellämme lisätietoja kotisivukoneen käytöstä, ole yhteydessä!

Kokeile tästä

Yli 60 pohjaa useilla värivaihtehdoilla

Kotisivukone helppoudessaan innostaa tutustumaan internetin verkkosivujen tekemiseen ja on erinomainen apuväline esimerkiksi aloittelevan yrittäjän kotisivujen suunnittelussa. Kotisivukoneella saat yritysesi näköiset, ammattimaiset ja monipuolisilla ominaisuuksilla katetun kotisivun jonka sisältö on muokattavissa kaikkiin käyttötarpeisiin. Neobitin kotisivukoneella valmistetut verkkosivut löytyvät aina inetnetin hakukoneista ja niitä on helppo päivittää. Lisäksi kotisivukoneen käyttöön tarvitset joko olemassaolevan tai uuden verkkotunnuksen jonka voi samalla hankkia tai siirtää vanha verkkotunnus tilauksen yhteyteen.

  • 60 sivupohjaa joiden lisäksi yli 60 värimallia Blogit, RSS syötteet, salasana suojaukset sivuillesi Päivität sivujasi internet -selaimen kautta 2Gt kotisivutilaa, cPanel hallinnalla
  • Yhteydenottolomake, lomakkeen muodostaja, FAQ... Hakukoneystävällinen tekniikka, Google lisäys Rajaton tiedonsiirto (kaista) Voit muodostaa rajattomasti sähköpostilaatikoita

Mikä on paras tuote käyttöösi?

Suosittelemme lukemaan ohjekantaamme, koska vaihtoehtoja on useita. Mikäli sinulla herää kysyttävää niin autamme aina nopeasti.

Lue ohjeemme

Haluat olla yhteydessä myyntiimme?

Etsitkö jotain tiettyä tuotetta tai et ole täysin varma tuotteen sopivuudesta? Ota yhteyttä ja autamme sekä opastamme mielellämme.

Ota yhteyttä