• Webhotelli vai valmis WordPress tai Kotisivukone asennus?
 • Neobitin palvelut sisältävät kaikki optiot myös normaalin webhotellin puitteissa tapahtuvaan verkkojulkaisuun, tämä tarkoittaa sitä että oli palvelusi Kotisivukone tai WordPress niin voit siitä huolimatta käyttää kaikkia normaaleja webhotelli toimintoja. Palveluissa on rajattomat ominaisuuden sisältöjen tuottamisessa aina sen levytilan puitteissa, eli voit muodostaa esimerkiksi rajattoman määrän postilaatikoita tai lisäosoitteita joissa voit puolestaan ylläpitää myös muita verkkosivujasi.
  WordPress ylläpito on turvallista sekä luotettavaa palveluntarjoajalla joka on siihen erikoistunut, teemme kaikkemme että juuri sinun WordPress sovelluksesi toimii joustavasti, optimoimme palvelimet juuri WordPress sovelluksen käyttöä varten.
  WordPress sovelluksen käyttöetu on ennenkaikkea sen toiminnan laajennusmahdollisuudet. Teet verkkosivustostasi lähes minkä tyyppisen tahansa, yksinkertaisesti lisäämällä ja vaihtamalla toiminta lisäosia. Oli siis kyse verkkokaupasta, blogista tai ihan tavallisesta kotisivusta niin WordPress taipuu siihen helposti ja jättää myös tilaa perinteisemmälle verkkosivujen koodaustyölle.

  Kotisivukoneen ehdoton käyttöetuja on laaja skaala toimintoja ilman minkäänlaista vaivaa verkkosivujen koodauksesta, eli helppous. Kaikki verkkosivujen toiminnot on aseteltu siten että sivujen tekijä ei tarvitse siihen koodaustaitoja tai syvempää tuntemusta verkkosivujen toiminnasta, voit käyttää valmista ennalta tuotettua sisältöä tai lisätä omaa yksinkertaisella hiiren klikkauksella. Kuten myös WordPress palvelun alustana, on myös Kotisivukoneen alustana webhotelli jota voit halutessasi käyttää muuhun verkossa julkaisuun.

 • Palvelimet
 • Webhotelli alan yrityksenä olemme tottuneet näkemään verkossa julkaisun yli sekä alimitoitusta, yksinkertaisena sääntönä tulisi ajatella vähintäänkin siinä käyttövaiheessa että, mikäli ongelmia on ne johtuvat pääsääntöisesti käytön väärästä mitoituksesta. Ylläpitää voi monella tavalla mutta jos pidät palvelimella yhtä sisällönhallinta sovellusta ja sen yhteydessä muutamia lisäosia, se käyttö on normaalia, mutta jos käytät yhdessä sovelluksessa 200 lisäosaa niin se käyttösuhde muuttuu moninkymmenkertaiseksi, se tulisi huomioida kun valitsee palvelinta tai yksinkertaisesti palvelimen tai webhotellin väliltä. Hinta on myös aina se osaratkaiseva tekijä, mutta moni hyvä verkossa toimiva suunnittelija ja yritys vaan pilaa toimintansa alimitoittamalla sekä toimittamalla palvelunsa edelleen webhotellissa vaikka sen käyttöaste tulisi jo tuottaa omassa ympäristössä kokonaan. Kun liiketoiminta kasvaa alkaa myös ongelmien määrä kasvamaan väärän mitoituksen myötä.

 • Sertifikaatit sekä IP osoitteet
 • Sertifikaatin käyttöön ei tätä nykyä ole pakollista käyttää omaa IP osoitetta koska jaetun palvelin nimen kautta hoidettu SNI tekniikka (Server Name Indication) on saavuttanut jo suuremmilta osin internetin sovellus standardeja. Suosittelemme kuitenkin ammattimaiseen käyttöön aina omaa IP osoitetta myös sertifikaattien kohdalla koska se parantaa verkkosivujen liikennöintien seurattavuutta (statistiikka) koska kaikki selaimet sekä käyttöjärjestelmät eivät ole SNI yhteensopivia jolloin IP osoite on aina ensisijainen sekä täydellisen varma statistiikan laskentakohde. Omalla IP osoitteella on myös lukuisia lisä sekä etä ohjelmistoja tukeva käyttötarkoitus ja IP osoitteella saat yksilöityä verkkosivusi internetin osoitteistosta.

 • Sitelock
 • Sitelock verkkosuoja on sovellusympäistö joka suodattaa liikennöinnin kaikkialle internettiin takuuvarmasti haittaohjelmisto turvallisesti. Suuren ja runsaasti liikennöidyn verkkokaupan tai verkkosivun elinehto on että verkkosivut ovat turvalliset, valitettavan usein se vain tiedetään vasta sen murtautumisen jälkeen jolloin asiakaskanta on jo mahdollisesti menetetty. Sitelock parantaa verkkosivujen turvallisuutta, sen käyttökustannus on pieni hinta siihen mitä verkkohyökkäysten yhteydessä voit menettää.
  Aloita nyt!

  Sovellusratkaisuja

  Etsitkö verkkosivuratkaisua? Tarjoamme siihen helpot ja luotettavat työkalut. WordPress-alusta on internetin käytetyin sisällönhallintasovellus, jonka käyttövarmuus on omaa luokkaansa. Saat meiltä myös verkkosivujen huoltopalvelun, jonka avulla pidämme sovelluksesi aina ajan tasalla. Kotisivukone tarjoaa helppoa käyttöä, se on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja monipuoliseksi verkkosivustoksi, joka sopii hyvin aloittelevan kotisivunikkarin alustaksi. cPanel, SSL sertifikaateilla sekä SiteLock tietoturvalla varmistat, että mikään ei mene vikaan!

  Davas Oy on huhtikuussa 2007 perustettu mainostoimisto. Tuotteita ovat kotisivut, verkkokaupat, Google- ja FB-mainonta sekä muut mainostoimistopalvelut." Neobitti Oy on toimittanut Davas Oy.lle palvelin- sekä verkkoratkaisuja vuodesta 2007 alkaen ja olemme ylpeinä seuranneet asiakkaamme menestystä internetin palveluntuottajana.

  V.Nevanperä. vesa@davas.fi www.davas.fi Tuote ratkaisu: Oma Palvelin

  Mikä on paras tuote käyttöösi?

  Suosittelemme lukemaan ohjekantaamme, koska vaihtoehtoja on useita. Mikäli sinulla herää kysyttävää niin autamme aina nopeasti.

  Lue ohjeemme

  Haluat olla yhteydessä myyntiimme?

  Etsitkö jotain tiettyä tuotetta tai et ole täysin varma tuotteen sopivuudesta? Ota yhteyttä ja autamme sekä opastamme mielellämme.

  Ota yhteyttä