Neobitti on vakaa Suomalainen perheyritys korkeimmalla AAA luottoluokituksella. Olemme tarjonneet webhotellipalveluja jo vuodesta 2003 alkaen ja siitä lähtien Neobitti Oy on ollut Suomen ensimmäinen cPanel ohjelmisto partneri jonka myötävaikutuksesta alalla cPanel webhotelleista kasvoi nopeasti suomen johtavin webhotelli ala. Neobitillä on yli 10 vuoden kokemus cPanel ohjelmistoista sekä niiden ylläpidosta. Kiitos Neobitti Oy:n toiminnasta kuuluu suurelta osin asiakkaillemme, joiden palautteista olemme päässeet rakentamaan palvelukokonaisuuksia, jotka soveltuvat loistavasti nykyinternetin nopeasti vaihtuvaan ja monipuoliseen kuvaan.

Ajankohtaista

Neobitti Oy on kuulunut jo useampana peräkkäisenä vuonna Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen Vahvimpiin yrityksiin, tänä vuonna 2017 Neobitti Oy on lisätty Suomen vahvin yrityslistaan joka on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Kiitos asiakkaillemme tämän tavoitteen saavuttamisesta!

Ensimmäisenä Suomalaisena palveluntarjoajana Neobitti Oy on solminut 1.2.2017 kumppanuuden maailman johtavimman verkkosivujen tietoturvaan keskittyvät ohjelmisto valmistajan kanssa. Sitelock tietoturvasovellus tuo lisäarvoa verkkosivuillesi parantuneen tietoturvan ansiosta ja uskomme että Sitelock sovelluksen käytöstämme tulee vahva esimerkki myös muille palveluntarjoajille Suomessa kuten cPanel sovellukäytöstä muodostoi kauttamme. Tietoturvallista kevättä kaikille! Lue lisää Sitelock tietoturva sovelluksesta tästä.

Uudista verkkosivujesi ilme ja nykyaikaista toiminnot Neobitin kotisivukoneella Lue lisää kotisivukoneestamme täältä.

Yleistä

100% Asiakaslähtöisyys

Pyrimme auttamaan asiakkaitamme internetpalvelujen kehittämisessä ja jokainen verkkosivu on kehitystyön arvoinen.

Tekninen osaaminen

Osaamisemme tietoteknikan alalla perustuu jatkuvasti kasvaviin tarpeisiin ohjelmisto- ja laitteistohallinnan puolella. Pidämme taukoamatta yllä henkilökuntamme teknistä osaamista.

Valvonta / päivystys

Laitteistojen automaattisen valvonnan lisäksi pidämme omaa 24h fyysistä laitteistojen ja ohjelmistojen vikapäivystystä.

Palvelujen sisältö

Palvelupakettimme sisältävät valmiina kaiken sen mitä useimmat palveluntarjoajat tarjoavat vain lisämaksuja vastaan, Neobitin asiakkaana saat nopean ja ammattitaitoisen verkkopalvelun joka pitää sisällään erittäin monipuoliset mahdollisuudet kehittää verkkosivuja niin yksityiskäyttöön kuin ammattimaiseen verkkopalveluun ilman kohtuuttomia lisäkustannuksia.

Palvelinkeskus

Neobitti Oy tuottaa kaikki palvelut omassa laitesalissa Suomessa.

Nopea tukipalvelu

Neobitti Oy pyrkii keskittämään palvelujen käyttötuen pääosin verkkoon joka on tietoverkkopalvelujen ohella nopea, edullinen, sekä oikein käytettynä äärettömän turvallinen tapa suorittaa luottamuksellisten tietojen käsittelyä. Tarjoamme asiakaspalvelussamme kaikki yleisimmät tavat suorittaa palvelupyyntöjä ylläpidollemme. Myyntimme sekä laskutuksemme tavoitat arkisin 10-15, muulloin kaikkina viikonpäivän aikoina päivystys 24h.

Mikä on paras tuote käyttöösi?

Suosittelemme lukemaan ohjekantaamme, koska vaihtoehtoja on useita. Mikäli sinulla herää kysyttävää niin autamme aina nopeasti.

Lue ohjeemme

Haluat olla yhteydessä myyntiimme?

Etsitkö jotain tiettyä tuotetta tai et ole täysin varma tuotteen sopivuudesta? Ota yhteyttä ja autamme sekä opastamme mielellämme.

Ota yhteyttä