Nov 29th Verkkotunnusten hallinnan siirrot

Liiketoimintakauppojen jälkeen on aika jättäytyä verkkotunnus sekä muun webhotelli liiketoiminnannan yhteydestä pois, yrittäjänä olen jatkanut liiketoimintaa toisen artikkelin parissa. Kiitos asiakkaille kuluneista vuosista, ne ovat olleet antoisia.Verkkotunnustemme sekä webhotelliemme hallintaa jatkaa nyt MMD Networks, hyvin tunnettu ja ... Lue lisää »

Apr 13th Nimipalvelut

Tulemme käyttämään 1.5.2019 alkaen kaikissa verkkotunnustiedoissa seuraavia nimipalvelutietoja:

ns39.neobitti.org:178.63.53.181
ns40.neobitti.org:178.63.133.108

Jan 10th Nimipalvelumuutos

ns57.neobitti.org  sekä ns58.neobitti.org  nimipalvelut vaihdetaan 20.1.2018Mikäli verkkotunnuksesi käyttää em. nimipalveluita ja verkkotunnuksesi on kauttamme hankittu, em muutos tehdään automaattisesti.mikäli itse hallitset verkkotunnustasi jossain toisaalla kuin oma neobitti hallinnassa niin huomioi kyseinen muutos.Vanhat ... Lue lisää »

Aug 12th s100.neobitti.org Migraatio

Tärkeä tiedote palvelin migraatiosta. s100.neobitti.orgTeemme muutoksia jaettujen virtuaali cP palvelinten IP sekä palvelin osoitusten kanssa.Pyydämme huomioimaan uuden IP osoitteen joka on pääverkkotunnusten IP sekä myös lähtevän postipalvelimen ensisijainen IP osoite. Myös WHM suorakirjautuminen tapahtuu kyseiselle IP osoitteelle. ... Lue lisää »

Aug 11th WordPress ja cPanel Webhotelli > Syksyn 2017 myydyin tuote

Olemme avanneet WordPress webhotellipalvelun joka on sisällönhallintasovellus käyttäjien keskuudessa suosituin ohjelmisto.Webhotelli on hinta/kokosuhteessa erittäin edullinen ja sitä voi käyttää myös normaaliin tapaan cPanel webhotellina kun jättää WordPress sovelluksen asennuksen käyttämättä.Kyse on siis monipuolisesta ja varsin ... Lue lisää »

Jun 18th Kumppanuusohjelma avattu

Aktivoi kumppanitili tänään! Kumppanuustilin avulla voit laittaa verkkosivusi tuottamaan. Kun aktivoit tilin saat henkilökohtaisen suosittelijalinkin, jonka avulla voimme yhdistää suosittelusi kautta tulleista tilauksista tulleet proviisiot tilillesi. Saat suosittelusi kautta tulleesta webhotelli-tilauksesta 10 euroa puhdasta rahaa, tai ... Lue lisää »

Jun 14th Verkkosivut uudistuvat

Neobitin verkkosivut kokevat muodonmuutoksen kuluvalla viikolla. Muutoksen myötä tulemme myös vaihtamaan osaa tuotevalikoimastamme. Muutostöiden aikana osa verkkosivujen toiminnoista voi olla hetken saavuttamattomissa. Pistäydy verkkosivuillamme uudestaan ja tarkista mitä uuttaa ja "jännää" tulemme tarjoamaan ... Lue lisää »

May 3rd Suomen vahvimmat

Neobitti Oy on kuulunut jo useampana peräkkäisenä vuonna Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen Vahvimpiin yrityksiin, tänä vuonna 2017 Neobitti Oy on lisätty Suomen vahvin yrityslistaan joka on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä ... Lue lisää »

Apr 30th Tärkeä tiedote palveluntarjoajalta

Hyvä Neobitin asiakas, Neobitti Oy:n on myynyt webhotelli- ja domainliiketoiminnot Planeetta Internet Oy:lle. Neobitti keskittyy jatkossa konesalipalveluidensa kehittämiseen ja myymiseen.Liiketoimintakaupan myötä Neobitin webhotelli- ja domainasiakkaiden sopimukset siirtyvät sellaisinaan Planeetta Internetille. Kauppa ei edellytä teiltä ... Lue lisää »

Mar 8th Tietoturvallisuus

Verkkosivut ja niiden toteutus on pääosin teknisen suunnittelun ja toteutuksen lopputulos, mutta niiden ylläpito ja jatkuva huolto on varsin inhimillistä ja siihen valitettavasti mahtuu mukaan niitä inhimillisiä erehdyksiä ja unohduksia. Kuluneen vuodenvaihteen aikana on tapahtunut erittäin runsaasti sisällönhallinta sovelluksien sekä ... Lue lisää »