Jan 10th Nimipalvelumuutos

ns57.neobitti.org  sekä ns58.neobitti.org  nimipalvelut vaihdetaan 20.1.2018Mikäli verkkotunnuksesi käyttää em. nimipalveluita ja verkkotunnuksesi on kauttamme hankittu, em muutos tehdään automaattisesti.mikäli itse hallitset verkkotunnustasi jossain toisaalla kuin oma neobitti hallinnassa niin huomioi kyseinen muutos.Vanhat ... Lue lisää »

Aug 12th s100.neobitti.org Migraatio

Tärkeä tiedote palvelin migraatiosta. s100.neobitti.orgTeemme muutoksia jaettujen virtuaali cP palvelinten IP sekä palvelin osoitusten kanssa.Pyydämme huomioimaan uuden IP osoitteen joka on pääverkkotunnusten IP sekä myös lähtevän postipalvelimen ensisijainen IP osoite. Myös WHM suorakirjautuminen tapahtuu kyseiselle IP osoitteelle. ... Lue lisää »

Aug 11th WordPress ja cPanel Webhotelli > Syksyn 2017 myydyin tuote

Olemme avanneet WordPress webhotellipalvelun joka on sisällönhallintasovellus käyttäjien keskuudessa suosituin ohjelmisto.Webhotelli on hinta/kokosuhteessa erittäin edullinen ja sitä voi käyttää myös normaaliin tapaan cPanel webhotellina kun jättää WordPress sovelluksen asennuksen käyttämättä.Kyse on siis monipuolisesta ja varsin ... Lue lisää »

Jun 18th Kumppanuusohjelma avattu

Aktivoi kumppanitili tänään! Kumppanuustilin avulla voit laittaa verkkosivusi tuottamaan. Kun aktivoit tilin saat henkilökohtaisen suosittelijalinkin, jonka avulla voimme yhdistää suosittelusi kautta tulleista tilauksista tulleet proviisiot tilillesi. Saat suosittelusi kautta tulleesta webhotelli-tilauksesta 10 euroa puhdasta rahaa, tai ... Lue lisää »

Jun 14th Verkkosivut uudistuvat

Neobitin verkkosivut kokevat muodonmuutoksen kuluvalla viikolla. Muutoksen myötä tulemme myös vaihtamaan osaa tuotevalikoimastamme. Muutostöiden aikana osa verkkosivujen toiminnoista voi olla hetken saavuttamattomissa. Pistäydy verkkosivuillamme uudestaan ja tarkista mitä uuttaa ja "jännää" tulemme tarjoamaan ... Lue lisää »

May 3rd Suomen vahvimmat

Neobitti Oy on kuulunut jo useampana peräkkäisenä vuonna Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen Vahvimpiin yrityksiin, tänä vuonna 2017 Neobitti Oy on lisätty Suomen vahvin yrityslistaan joka on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä ... Lue lisää »

Apr 30th Tärkeä tiedote palveluntarjoajalta

Hyvä Neobitin asiakas, Neobitti Oy:n on myynyt webhotelli- ja domainliiketoiminnot Planeetta Internet Oy:lle. Neobitti keskittyy jatkossa konesalipalveluidensa kehittämiseen ja myymiseen.Liiketoimintakaupan myötä Neobitin webhotelli- ja domainasiakkaiden sopimukset siirtyvät sellaisinaan Planeetta Internetille. Kauppa ei edellytä teiltä ... Lue lisää »

Mar 8th Tietoturvallisuus

Verkkosivut ja niiden toteutus on pääosin teknisen suunnittelun ja toteutuksen lopputulos, mutta niiden ylläpito ja jatkuva huolto on varsin inhimillistä ja siihen valitettavasti mahtuu mukaan niitä inhimillisiä erehdyksiä ja unohduksia. Kuluneen vuodenvaihteen aikana on tapahtunut erittäin runsaasti sisällönhallinta sovelluksien sekä ... Lue lisää »

Mar 7th Verkon huoltotyöt

Teemme verkkomme huoltotöitä tulevana viikonloppuna, alkaen 17.3.2017 klo 23:00, huoltötyöt päätetään sunnuntaina 19.3.2017 klo 24:00
Huoltotyössä joka tehdään yöaikaan tulee tapahtumaan verkon käyttökatkoja joiden pituudet vaihtelevat noin.1-30 minuuttia. Pahoittelemme huoltotöistä aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Feb 25th Sitelock

Ensimmäisenä Suomalaisena palveluntarjoajana Neobitti Oy on solminut 1.2.2017 kumppanuuden maailman johtavimman verkkosivujen tietoturvaan keskittyvät ohjelmisto valmistajan kanssa. Sitelock tietoturvasovellus tuo lisäarvoa verkkosivuillesi parantuneen tietoturvan ansiosta ja uskomme että Sitelock sovelluksen käytöstämme tulee vahva ... Lue lisää »