• Webhotelli vai valmis WordPress tai Kotisivukone asennus?
 • Neobitin palvelut sisältävät kaikki optiot myös normaalin webhotellin puitteissa tapahtuvaan verkkojulkaisuun, tämä tarkoittaa sitä että oli palvelusi Kotisivukone tai WordPress niin voit siitä huolimatta käyttää kaikkia normaaleja webhotelli toimintoja. Palveluissa on rajattomat ominaisuuden sisältöjen tuottamisessa aina sen levytilan puitteissa, eli voit muodostaa esimerkiksi rajattoman määrän postilaatikoita tai lisäosoitteita joissa voit puolestaan ylläpitää myös muita verkkosivujasi.
  WordPress ylläpito on turvallista sekä luotettavaa palveluntarjoajalla joka on siihen erikoistunut, teemme kaikkemme että juuri sinun WordPress sovelluksesi toimii joustavasti, optimoimme palvelimet juuri WordPress sovelluksen käyttöä varten.
  WordPress sovelluksen käyttöetu on ennenkaikkea sen toiminnan laajennusmahdollisuudet. Teet verkkosivustostasi lähes minkä tyyppisen tahansa, yksinkertaisesti lisäämällä ja vaihtamalla toiminta lisäosia. Oli siis kyse verkkokaupasta, blogista tai ihan tavallisesta kotisivusta niin WordPress taipuu siihen helposti ja jättää myös tilaa perinteisemmälle verkkosivujen koodaustyölle.

  Kotisivukoneen ehdoton käyttöetuja on laaja skaala toimintoja ilman minkäänlaista vaivaa verkkosivujen koodauksesta, eli helppous. Kaikki verkkosivujen toiminnot on aseteltu siten että sivujen tekijä ei tarvitse siihen koodaustaitoja tai syvempää tuntemusta verkkosivujen toiminnasta, voit käyttää valmista ennalta tuotettua sisältöä tai lisätä omaa yksinkertaisella hiiren klikkauksella. Kuten myös WordPress palvelun alustana, on myös Kotisivukoneen alustana webhotelli jota voit halutessasi käyttää muuhun verkossa julkaisuun.

 • Palvelimet
 • Webhotelli alan yrityksenä olemme tottuneet näkemään verkossa julkaisun yli sekä alimitoitusta, yksinkertaisena sääntönä tulisi ajatella vähintäänkin siinä käyttövaiheessa että, mikäli ongelmia on ne johtuvat pääsääntöisesti käytön väärästä mitoituksesta. Ylläpitää voi monella tavalla mutta jos pidät palvelimella yhtä sisällönhallinta sovellusta ja sen yhteydessä muutamia lisäosia, se käyttö on normaalia, mutta jos käytät yhdessä sovelluksessa 200 lisäosaa niin se käyttösuhde muuttuu moninkymmenkertaiseksi, se tulisi huomioida kun valitsee palvelinta tai yksinkertaisesti palvelimen tai webhotellin väliltä. Hinta on myös aina se osaratkaiseva tekijä, mutta moni hyvä verkossa toimiva suunnittelija ja yritys vaan pilaa toimintansa alimitoittamalla sekä toimittamalla palvelunsa edelleen webhotellissa vaikka sen käyttöaste tulisi jo tuottaa omassa ympäristössä kokonaan. Kun liiketoiminta kasvaa alkaa myös ongelmien määrä kasvamaan väärän mitoituksen myötä.

 • Sertifikaatit sekä sovellukset
 • Aloita nyt!

  Sovellus ratkaisuja

  Mikäli etsit verkkosivuratkaisua niin tarjoamme siihen helpot ja luotettavat työkalut. WordPress alusta on internetin käytetyin sisällönhallinta sovellus jonka käyttövarmuus on omaa luokkaansa, saat meiltä myös verkkosivujen huoltopalvelun jolla pidämme sovelluksesi aina ajan tasalla. Kotisivukone tarjoaa helppoa käyttöä kevyeseen käyttöön, se on suunniteltu kevyeksi mutta silti mahdollisimman monipuoliseksi jokapaikan verkkosivustoksi joka sopii hyvin aloittelevan kotisivunikkarin alustaksi. cPanel, SSL sertifikaateilla sekä SiteLock tietoturvalla varmistat että mikään ei mene vikaan!

  Davas Oy on huhtikuussa 2007 perustettu mainostoimisto. Tuotteita ovat kotisivut, verkkokaupat, Google- ja FB-mainonta sekä muut mainostoimistopalvelut." Neobitti Oy on toimittanut Davas Oy.lle palvelin sekä verkkoratkaisuja vuodesta 2007 alkaen ja olemme ylpeinä seuranneet asiakkaamme menestystä internetin palveluntuottajana

  V.Nevanperä. vesa@davas.fi www.davas.fi Tuote ratkaisu: Oma Palvelin

  Mikä on paras tuote käyttöösi?

  Vaihtoehtoja on useita, suosittelemme lukemaan ohjekantaamme tuotteistamme ja mikäli herää kysyttävää niin autamme aina nopeasti.

  Lue Ohjeemme

  Haluat olla yhteydessä myyntiimme?

  Mikäli etsit jotain tiettyä tuotetta tai et ole täysin varma tuotteen sopivuudesta, niin ota yhteyttä ja autamme sekä opastamme aina parhaamme mukaan.

  Ota yhteyttä